MAMA'S EERSTE WIJNTJE is bedacht door Lara Barre. Zij zocht een origineel kraamcadeau, dat niet bovenop de grote stapel belandt, maar waar waar mama ècht blij van wordt.

EEN ORIGINEEL KRAAMCADEAU


VAN COCKTAILBAR NAAR KINDERCAFÉ

Er is een heuse babyboom going on. Mijn vrienden zijn niet te houden, ik knipper drie keer met m’n ogen en ineens heeft iedereen een mini-me! Ik dacht dat we voor altijd jong zouden blijven… but no. Dus we verruilen de cocktailbar voor het kindercafé (af en toe dan, hè), en we hangen niet meer samen aan de bar maar boven de buggy. Cute!!

WATER MET KOMKOMMER

Ik leer van alles over verboden kaasjes en ik ken de uurtarieven van de crèches hier in de buurt allemaal uit mijn hoofd. Ik probeer vast wat originele kraamcadeaus te verzinnen, en ondertussen vrolijk ik wat glazen water op met schijfjes komkommer. Want ze kan moeilijk blijven pimpelen, met die baby in haar buik! Maar jij snapt ook: als je allebei een wijntje mag, is het toch nèt een tikkie gezelliger. Nog heel eventjes en we mogen weer samen proosten. Het liefst met bubbels!

GIRL, I GOT YOU!

Babyshowers, kraamvisites, gender reveal parties: ik heb cadeaus nodig. En veel ook. Er gaat een wereld van blije dozen en luiertaarten voor me open. The mom-to-be krijgt bergen hippe mini outfitjes en praktisch babyspul waarvan ze nooit had gedacht dat ze het ooit nodig zou hebben. Maar met of zonder baby, ze is nog steeds gewoon mijn vriendin. En ik weet wel waar ze na al die maanden 0.0% ècht zin in heeft! MAMA’S EERSTE WIJNTJE was geboren.

COLLECT MEMORIES: HET BESTE CADEAU

MAMA’S EERSTE WIJNTJE is een origineel kraamcadeau voor mama. Een cadeau dat gaat over vriendschap. Over samen mijlpalen vieren, lachen, en herinneringen maken. Andere mensen verrassen haar vast met schattige rompertjes, of een badcape met berenoortjes. Dat is helemaal top. Maar met mij trekt ze na de bevalling gezellig deze mooie fles open! En dan proosten we samen op haar prachtige baby, èn op onze vriendschap. Cheers, mama!

Veel liefs, Lara